Concertului de Anul Nou de la Sibiu – «City Break»

CONCERT. Concertul de Anul Nou de la Sibiu, Ediția XIV, este un eveniment organizat de Asociația UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România în parteneriat cu Filarmonica de Stat din Sibiu și ICon Arts.

Cea de-a 14-a sa Ediție a Concertului de Anul Nou de la Sibiu propune publicului tema sonoră a unui «City Break» și-i invită pe iubitorii de muzică clasică să se bucure împreună într-o atmosferă strălucitoare de trecerea dintre ani.

Dirijorului Tiberiu Oprea este invitat pentru prima dată pentru a susține Concertul de Anul Nou de la Sibiu, el va conduce acest program spectaculos, conceput pentru Orchestra ICon Arts, ansamblu care va colabora cu balerini ai Teatrului de Balet din Sibiu, coregrafia fiind semnată de Aleisha Sibhoun Prodea.

Soliștii invitați sunt: Antonia Beteag – soprană, Andres Groza – bas, Ștefan Cazacu – violoncel, în timp ce rolul de ghid al City Break-ului muzical va reveni muzicologului și jurnalistul Cătălin Sava.

Evenimentul se va desfășura la Filarmonica de Stat SIbiu, în Sala Thalia în dublă reprezentație, de la ora 18:00: sâmbătă, 31 decembrie 2022 și duminică, 1 ianuarie 2023.

Biletele s-au pus în vânzare prin rețelele entertix.ro și myticket.ro și la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare