Concurs de recrutare pentru funcția de secretar general al Primăriei Târgu Mureș

ADMINISTRAȚIE. Conform site-ului Primăriei Municipiului TÂRGU MUREȘ, Dl. Primar anunță organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea unei funcții publice unice de conducere vacante de secretar general al Municipiului Târgu Mureș cu durata normală a timpului de muncă.

“Concursul va avea loc la sediul instituției , Municipiul Târgu Mureș, p-ța Victoriei, nr.3, în data de 16 decembrie 2022 , ora 10.00 – proba scrisă.

Interviul se susține în termen maxim de 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune , în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a instituției și pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, în perioada 16.11.2022 – 05.12.2022 inclusiv și vor conține documentele prevăzute la art.49 alin.(1) din HG nr.611/2008, pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificărilor și completările ulterioare, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Informațiile din anunțul publicat, bibliografia stabilită, tematica și atribuțiile prevăzute în fișa postului se afișează la sediul și pe site-ul instituției www.tirgumures.ro.

Coordonatele de contact pentru primirea dosarelor: Târgu Mureș, p-ța Victoriei, nr.3, cam 85, telefon 0265-268330 – int.165, resurse@tirgumures.ro, persoana de contact Șerbu Cornelia.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare