CONCURS – Primăria Reghin vrea să devină „Campioana orașelor inteligente din România”

0
1529

ÎNSCRIERE. Primăria Reghin s-a înscris în concursul „Smart Cities of Romania Champions” (“Campionii orașelor inteligente din România”) cu platforma Reghin City App, pe care o implementează din 24 mai 2018. Practic, e o aplicaţie utilitară de tip web conectată cu aplicaţia mobilă, un soft adaptat de firma Eveentya (manageriată de Ionuț Munteanu), care conține informaţii turistice (ce poţi să faci, unde poţi să mergi în Reghin) și comunitare (locuri de joacă pentru copii, parcuri, zone de agrement şi informaţii din partea Primăriei).

 

Concursul este organizat de Asociația Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS), Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei, Organizație Română pentru Implementarea Sistemelor Inteligente de Transport și ITS Events Management. Premiile sunt acordate pentru patru categorii – Politici şi strategii, Tehnologii pentru oraşe inteligente, Mobilitate urbană, Educaţie – în cadrul unei gale care se va organiza în 30 octombrie, la Crowne Plaza, în București.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ