Conferința “Cultura Vieții”- despre începutul vieții noastre, conceperea ei, complexitatea și profunzimea alcătuirii omului

EVENIMENT. Asociația GIO în parteneriat cu Centrul Medical Medicris, Parohia Sfânta Ana și Parohia Caritativă Sfântul Nicolae, vă invita marți, 23 mai 2023, de la ora 18:00, la conferința CULTURA VIEȚII.
Evenimentul este susținut de Prof. Dr. Caludiu Mărginean și Pr. Dr. Ovidiu Bârsan în Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu Mureș.
Participarea la eveniment este gratuită.

Aflat la conducere secției Ginecologie 2 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș, domnul Dr. Claudiu Mărginean prezintă un interes deosebit pentru Medicina materno-fetală, în special pentru ecografia fetală și depistarea precoce a diverselor malformații.

Pe lângă activitatea sa medicală, domnul Dr. Mărginean își dedică timpul activităților didactice, fiind Profesor Universitar în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade din Târgu Mureș.

De asemenea, domnul doctor este implicat activ în diverse organizații naționale și internaționale, dintre care menționăm: Societatea Internațională de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie, Societatea Română de Chirurgie Minim Invazivă în Ginecologie, Societatea Română de Medicină Prenatală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare