Conferința „Industria energiei. Energia industriei. Energia investițiilor” – Sibiu 2022

EVENIMENT. Azi la la Hotel Hilton Sibiu în cadrul conferinței „Industria energiei. Energia industriei. Energia investițiilor”, organizată de echipa revistei Transilvania Business, vor fi prezentate cele mai importante proiecte, investiții și finanțări din domeniul Energiei.

La eveniment vor participa autoritățile publice asociate sectorului energetic, reprezentanți din ministerele asociate, profesioniști din sectorul energetic, universități, bănci și asigurări, investiții și fonduri de investiții, consultanți și specialiști din spațiul privat precum și alți antreprenori din domeniile interesate de soluționarea problemelor de eficiență energetică.

Discuțiile se vor dezbate pe trei teme principale: Proiecte, investiții, finanțări; Tranziție energetică; Provocări pentru industrie – Riscuri de securitate energetică și Eficiență energetică și consum rațional.

„Industria energetică din România cunoaște o efervescență ridicată după câțiva ani de stagnare în care investițiile majore au fost mai reduse decât necesarul în domeniu (estimat la 30-40 miliarde de euro), într-un context internațional dificil – criza energetică, războiul din Ucraina și schimbările climatice”, a specificat echipa TB.

Mai mute detalii despre conferința „Industria energiei. Energia industriei. Energia investițiilor” puteți gasi aici.

Joi, 17 noiembrie, echipa revistei Transilvania Business va organiza un alt eveniment cu discuții pe tema investițiilor publice. Mai multe detalii despre agenda evenimentului gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare