Conferința Națională „CREATIVITATE ȘI INOVAȚIE ÎN EDUCAȚIE”, 24-25 mai 2024

EVENIMENT. Tema: „Tehnologia viitorului sau viitorul tehnologiei”

Casa Corpului Didactic Mureş și Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, în colaborare cu parteneri academici de prestigiu, vă invită la cea de-a XI-a ediție a Conferinței Naționale „Creativitate și inovație în educație”. Evenimentul se va desfășura în perioada 24-25 mai 2024 la Centrul UNi al UMFST, Târgu Mureș, și va aborda tema „Tehnologia viitorului sau viitorul tehnologiei”.

Alături de organizatori, parteneri importanți precum Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj Napoca – Departamentul de Științe ale Educației, Universitatea „Dimitrie Cantemir” Târgu Mureș, Universitatea „Sapientia”, Universitatea de Arte din Târgu Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș vor contribui la succesul acestei conferințe, oferind un cadru excelent pentru schimburi academice și profesionale.

Conferința își propune să promoveze demersul didactic creativ și inovativ, ca expresie a activității de formare continuă și dezvoltare profesională. Se urmărește, de asemenea, evidențierea și diseminarea exemplelor de bune practici în contextul învățării față în față și online.

Programul detaliat al conferinței il puteti descoperi aici.

Secțiunile conferinței vor acoperi o gamă largă de discipline și domenii, inclusiv învățământ primar, preșcolar, limbă și comunicare, matematică și științe, discipline socio-umane, consiliere și psihologie, printre altele.

Această conferință reprezintă o ocazie unică de a explora provocările și oportunitățile aduse de evoluția tehnologiei în educație. Participanții vor avea șansa să contribuie la schimbul de idei și perspective care vor modela viitorul educației prin creativitate și inovație. Prin participarea dumneavoastră, veți contribui la schimburi de idei și perspective care vor contura direcția educației viitorului.

Pentru mai multe informații și detalii suplimentare, vizitați site-ul conferinței sau contactați organizatorii la adresa de e-mail: ccdmures@yahoo.com.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare