Conferința Națională de Cardiologie în Medicina Generală – 20-22 iunie 2024

UMFST. Medici cardiologi clinicieni și cardiologie intervențională, chirurgi cardiovasculari, specialiști în imagistică medicală, medicină internă, farmaciști și medici de familie se vor întâlni la UMFST G. E. Palade Târgu Mureș, în perioada 20 – 22 iunie 2024, cu ocazia celei de-a 19-a ediții a Conferinței Naționale de Cardiologie în Medicina Generală, unde vor aborda teme de actualitate în cardiologie.
Evenimentul științific reprezintă un prilej excelent de a prezenta abordarea modernă a pacientului cu afecțiuni cardiovasculare din practica de medicină generală prin învățare, colaborare și networking.
„Sperăm ca subiectele abordate de lectori reprezentativi să constituie un element determinant în decizia dumneavoastră de a ne fi alături. Participarea dumneavoastră va contribui semnificativ la succesul întâlnirii”, au transmis organizatorii evenimentului.
Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 20 iunie 2024, începând cu ora 9:00, la Facultatea de Farmacie. Programul științific se poate consulta pe site-ul: https://cardiomedica2024.ro/.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare