Conferința națională „Managementul Pacientului Critic în Patologia Infecţioasă” – MaPaCi 7 – participă peste 150 de lectori din țară și din Republica Moldova

UMFST. Peste 150 de lectori din Târgu Mureș, București, Constanța, Craiova, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov și Republica Moldova participă, în perioada 5-7 iunie 2024, la Conferința națională „Managementul Pacientului Critic în Patologia Infecţioasă” – MaPaCi 7, un eveniment cu tradiție în peisajul științific și profesional.
Caracterul consacrat de inter- şi transdisciplinaritate privind problematica mereu actuală a pacientului critic cu infecții, precum și participarea în calitate de lectori a unor personalităţi medicale recunoscute constituie premise excelente pentru succesul evenimentului, aflat la ediția cu numărul șapte.
Evenimentul este organizat de UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, sub egida Academiei de Științe Medicale, în parteneriat cu Asociația Medicilor Infecționiști Mureș, Societatea Naţională Română de Boli Infecţioase, Societatea de Boli Infecțioase și HIV/SIDA și Colegiul Medicilor din județul Mureș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare