Conferința Rolul Farmacistului în Prevenirea și Combaterea Consumului de Droguri

UMFST. Asociația SURYAM și Farmacia Socială, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează, în data de 29 noiembrie 2023, începând cu ora 10:00, în Aula Facultății de Farmacie, conferința intitulată „Rolul farmacistului în prevenirea și combaterea consumului de droguri”.
În contextul persistenței consumului de droguri în județul Mureș, această conferință va analiza strategii și intervenții pentru prevenirea consumului, implicând direct profesioniștii din domeniul farmaceutic.
„Scopul acestui proiect este intervenţia coerentă şi unitară, care să presupună implicarea tuturor profesionistilor din domeniul farmaceutic la nivelul municipiului Târgu Mureș pentru diminuarea factorilor de risc şi întărirea factorilor de protecţie privind prevenirea consumului de droguri bazate pe produse farmaceutice deja existente, dar destinate altor utilizări decât utilizarea în scop terapeutic”, au transmis organizatorii evenimentului.
Eveniment creditat de Colegiul Farmaciștilor din România cu 8 credite EFC.
Informații suplimentare despre conferință și invitați se pot obține accesând:
https://www.conferinte.ro/evenimente/29112023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare