Congresul Internațional „Marisiensis” pentru studenți, tineri doctori și farmaciști, desfășurat în premieră la UMFST G.E. Palade Târgu Mureș – extensia Bistrița

UMFST. Congresul International pentru Studenţi, Tineri Doctori şi Farmacişti „Marisiensis” s-a desfășurat, în premieră, la UMFST G.E. Palade Târgu Mureș – extensia Bistrița.

Joi și vineri, au avut loc prezentări pe tema obezității – o problemă de sănătate publică la nivel mondial și a accidentului vascular cerebral, dar și workshop-uri pe tema acordării primului ajutor și a tehnicilor de nursing.
Totodată, a avut loc un curs privind abordarea urgențelor medicale din perspectiva asistentului medical generalist și un alt curs despre îngrijirea lăuzei și inițierea alăptării în mediul intraspitalicesc.
Manifestare științifică de referință în comunitatea academică a UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, evenimentul reprezintă pentru studenți un bun prilej de a-și prezenta rezultatele cercetării, de a interacționa cu lectori din țară și de peste hotare și de a-și perfecționa abilitățile de comunicare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare