CONTRACT – Firma lui Bența execută amenajarea din jurul blocului ANL pentru medici din Târgu Mureș

0
858

LUCRARE. Se dă cu cosmetizare în jurul blocului ANL pentru medici rezidenți și tineri specialiști din sănătate (situat pe strada Gheorghe Marinescu nr. 21 din Târgu Mureș), contractul de proiectare și execuție lucrărilor pentru amenăjari exterioare fiind semnat de autoritatea publică locală luni, 8 iulie. Executantul lucrării este sereleul local Contranscom Construcții Bența. Procedeul de atribuire a fost… cumpărare directă.

 

Valoarea estimată de Primăria Târgu Mureș pentru acest contract era de 150.000 de lei + TVA, dar mare noroc pentru administratorii pușculiței orașului, că a venit milionarul Remus Aurel Benţa, proprietarul grupului Benţa, și s-a oferit să facă lucrarea cu mai puțin, consemnându-se în acest fel o economie la secătuitele finanțe ale urbei. Mai exact, Bența va executa lucrarea cu 34 de lei mai puțin (a lăsat de la el!) – suma exactă: 149.966 de lei + TVA.

 

Sigur, pentru Bența suma e un mărunțiș, firma sa fiind o ancestrală abonată publică la lucrările efectuate de Primăria controlată de Dorin Florea (există multiple exemple-argument pe msnews), chiar în acest moment sereleul având în derulare mai multe contracte cu administrația publică locală, cu sume consistente – de ce simt că informația asta este redundantă?

 

În fine, lucrarea va fi executată pe repede înainte, în două săptămâni urmând să se facă proiectul tehnic, iar în două luni să se efectueze amenajarea propriu-zisă, iar spațiul din jurul aneleului medicilor să fie perfect amenajat, la standarde estetice de 150.000 de lei fără 34 de lei.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ