Contractul cu Brantner Veres SA a fost reziliat!

REZILIERE. Soós Zoltán: Am votat pentru reziliere. Orașul nu poate deveni groapă de gunoi!

”Am votat pentru rezilierea acestui contract, deoarece încă din primele zile de activitate ale acestui operator am observat grave probleme referitoare la respectarea graficului de colectare a gunoiului menajer de pe raza municipiului. Au fost sancționați de foarte multe ori, dar chiar și așa, operatorul nu și-a îndeplinit atribuțiile. Orașul nu poate deveni groapă de gunoi. Am acționat cu responsabilitate față de cetățeni prin votul dat astăzi! Atunci când e sănătatea târgumureșenilor la mijloc, nu negociez! Sper ca după licitație, viitorul operator să își facă treaba cu simțul răspunderii!”, a declarat Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș

Astăzi, în cadrul Adunării Generale a ADI Ecolect Mureș s-a luat decizia de se rezilia contractul cu operatorul de salubritate Brantner Veres SA, care avea responsabilitatea colectării deșeurilor menajere în Zona 2, potrivit contractului încheiat cu ADI Ecolect.

Societatea va continua să își desfășoare activitatea încă aproximativ 90 de zile, timp în care ADI Ecolect va demara în regim de urgență procedura de licitație în vederea selecției unui nou operator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare