Contribuie la construirea unei Secții de Terapie Intensivă pentru nou-născuți la Spitalul Județean Târgu Mureș

SOCIAL. Într-o inițiativă nobilă și esențială, facem apel la generozitatea și sprijinul vostru pentru a construi, de la zero, o Secție de Terapie Intensivă pentru nou-născuți în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Acest proiect vital are ca scop asigurarea celor mai bune condiții și tratamente pentru cei mai mici și mai vulnerabili pacienți ai noștri.

Până pe 25 iunie, aveți posibilitatea de a redirecționa o cotă din impozitul pe venit plătit în 2023 către această cauză nobilă prin completarea Declarației 177. Este o modalitate simplă prin care fiecare dintre noi poate contribui semnificativ la îmbunătățirea îngrijirii medicale pentru nou-născuți.

Dacă sponsorizările efectuate în 2023 nu au atins plafonul maxim stabilit de lege, vă încurajăm să descărcați și să completați contractul disponibil pe site-ul acvromania.ro, cu suma rămasă nealocată. După completare, depuneți Declarația 177 la ANAF, care va redirecționa fondurile către contul nostru.

Prin acest gest, puteți deveni parte dintr-o schimbare pozitivă și vitală în comunitatea noastră, oferindu-le nou-născuților șansa la o viață sănătoasă și un viitor luminos. Vă mulțumim anticipat pentru sprijinul acordat și pentru generozitatea de care dați dovadă. Împreună, putem face diferența!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare