CORECȚIE – USR PLUS Mureș: Nu există o alianță cu PNL, Ștefana Roman este candidatul nostru la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș

ALEGERI LOCALE. În această dimineață, Alianța USR PLUS a remis msnews un comunicat prin care corectează declarațiile candidaților PNL Mureș pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean și primar al municipiului Târgu Mureș, respectiv Cristian Chirteș și Theodora Benedek – declarațiile liberalilor, promovate prin advertoriale în mass-media locală, acreditau ideea că PNL și USR PLUS s-au aliat.

 

În fapt, cei de la USR PLUS Mureș susțin că nu și-au înregistrat un candidat propriu pentru șefia administrației județene (îl anunțaseră, de dată  recentă, pe Alin Boju) și că vor sprijini candidatura lui Chirteș după ce va fi parafat (acum nu e) un Acord de Colaborare la nivel județean. Însă la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș nu există în discuție un acord similar și Alianța USR PLUS are propriul candidat, în persoana președintei PLUS Mureș, Ioana Ștefana Roman.

 

Vă redăm integral comunicatul USR PLUS:

 

“USR PLUS sprijină la Târgu Mureș propriul candidat la funcția de primar al Municipiului, pe Ștefana Roman, de profesie inginer. Astfel, corectăm declarația salut a doamnei  Theodora Benedek, de vineri, 21 august.

 

Alianța PNL USR PLUS la nivelul județului Mureș NU există. Înțelegem graba doamnei Benedek de a beneficia de integritatea și competența USR PLUS în campania electorală, însă informăm cetățenii că NU există niciun document semnat între USR PLUS și PNL.

 

USR PLUS va sprijini candidatura domnului Cristian Chirteș la președinția Consiliului Județean, doar pe baza unui Acord de Colaborare, la nivel județean, axat pe proiectele filialelor USR PLUS, în interesul cetățenilor!

 

USR PLUS a apărut din nevoia oamenilor de a face politică onestă, orientată către rezultate palpabile pentru cetățeni. Considerăm că este de datoria noastră să facem tot posibilul pentru a scoate județul Mureș din înapoierea față de județele din jur. Propunem proiecte realizabile cu condiția competenței și integrității celor aleși sau numiți.

 

USR PLUS urmărește cu consecvență principiul de minimă decență în politică și administrație publică, propus spre referendum: #Fără Penali.

 

Alianța USR PLUS”.

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare