CORONAVIRUS – A fost interzis accesul vizitatorilor în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

MĂSURI. Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a luat decizia interzicerii accesului în unitatea spitalicească a aparținătorilor pacienților. Decizia este motivată de măsurile de limitare a răspândirii COVID-19 (coronavirus).

 

Conform unui comunicat remis de Biroul de presă al Spitalului Clinic Judțeean de Urgență, aparţinătorii care se prezintă pentru cazurile de deces vor fi preluaţi de la Registratura spitalului şi însoţiţi de către personalul medical auxiliar, în vederea obţinerii documentelor necesare în astfel de cazuri.

 

În cazul aparţinătorilor care aduc medicaţie cronică sau alte materiale de igienă personală pacienţilor internaţi, aceștia le pot preda, la poarta de urgenţă, personalului medical auxiliar de pe secţiile unde sunt internaţi bolnavii – comunicarea cu secţiile se va face pe numărul de contact existent la poarta de urgenţă, pentru fiecare secţie.

 

De asemenea, informarea aparţinătorilor cu privire la starea de sănătate a pacienţilor se va face telefonic de la poarta de urgenţă, la numărul de telefon pus la dispoziţie fiecărei secţii. Internările programate în regim spitalizare de zi sau în regim de spitalizare continuă se efectuează în Ambulatorul de specialitate, pacienţii fiind însoţiţi pe secţii de personalul medical auxiliar aferent secţiei respective.

 

Intrarea persoanelor civile în unitatea sanitară se va face numai pe baza legitimaţiei care să ateste calitatea de angajat al spitalului sau a carnetului de voluntar. Studenţii (cu excepţia studenţilor voluntari) vor avea acces numai în zona Amfiteatrelor 1, 2 şi 3 din cadrul spitalului.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare