CORONAVIRUS – A fost interzis accesul vizitatorilor în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

0
884

MĂSURI. Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a luat decizia interzicerii accesului în unitatea spitalicească a aparținătorilor pacienților. Decizia este motivată de măsurile de limitare a răspândirii COVID-19 (coronavirus).

 

Conform unui comunicat remis de Biroul de presă al Spitalului Clinic Judțeean de Urgență, aparţinătorii care se prezintă pentru cazurile de deces vor fi preluaţi de la Registratura spitalului şi însoţiţi de către personalul medical auxiliar, în vederea obţinerii documentelor necesare în astfel de cazuri.

 

În cazul aparţinătorilor care aduc medicaţie cronică sau alte materiale de igienă personală pacienţilor internaţi, aceștia le pot preda, la poarta de urgenţă, personalului medical auxiliar de pe secţiile unde sunt internaţi bolnavii – comunicarea cu secţiile se va face pe numărul de contact existent la poarta de urgenţă, pentru fiecare secţie.

 

De asemenea, informarea aparţinătorilor cu privire la starea de sănătate a pacienţilor se va face telefonic de la poarta de urgenţă, la numărul de telefon pus la dispoziţie fiecărei secţii. Internările programate în regim spitalizare de zi sau în regim de spitalizare continuă se efectuează în Ambulatorul de specialitate, pacienţii fiind însoţiţi pe secţii de personalul medical auxiliar aferent secţiei respective.

 

Intrarea persoanelor civile în unitatea sanitară se va face numai pe baza legitimaţiei care să ateste calitatea de angajat al spitalului sau a carnetului de voluntar. Studenţii (cu excepţia studenţilor voluntari) vor avea acces numai în zona Amfiteatrelor 1, 2 şi 3 din cadrul spitalului.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ