CORONAVIRUS – Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în Crăciuneşti, focarul nr. 1 al județului Mureș

0
757

DOSAR PENAL. În comuna mureșeană Crăciunești, focarul nr. 1 în județ în pandemia de coronaviroză, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş au deschis, în 21 aprilie 2020, un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

 

Conform procurorilor mureșeni, în Crăciunești se consemnează 27,08% din totalul persoanelor confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus (SARS-CoV-2). Mai mult, 9 din cele 27 de decese (o treime!) din județul Mureș au fost din Crăciunești.

 

În acest moment, Direcţia de Sănătate Publică monitorizează situaţia epidemiologică din comuna Crăciunești, iar zona este carantinată, perimetrul fiind monitorizat de forţe de ordine.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ