Corul de Copii UNISON – Cel mai bun Cor de Copii din Europa

MUZICĂ. Corul de Copii UNISON din Brașov, sub îndrumarea dirijorului George Dumitrașcu, a obținut prestigiosul titlu de “Cel Mai Bun Cor de Copii din Europa” la Competiția Corală Internațională Chorus Inside, desfășurată în Croația în 2023.

Cu această ocazie, dorim să transmitem sincere felicitări părinților care au susținut cu pasiune și devotament proiectele artistice și muzicale ale copiilor lor. De asemenea, dorim să acordăm felicitări speciale întregii echipe Unison, inclusiv lui Ella Dragușin, Laura Dragomir, Doamnei Dr. Marcela Cantor și lui Constantin Marin, pentru implicarea lor continuă și sprijinul neobosit acordat copiilor în călătoria către acest succes excepțional.

Corul Unison a obținut MARELE PREMIU AL FESTIVALULUI, Grand Prix pentru Cel Mai Bun Cor de Copii din Europa, o realizare remarcabilă care umple de mândrie comunitatea orașului Brașov.

Maestrul George Dumitrașcu, cu talentul său, a fost un motor esențial al succesului excepțional al Corului Unison. Sub îndrumarea sa, corul a strălucit în Competiția Corală Internațională Chorus Inside din Croația în 2023. El a adus muzica la viață și a inspirat tinerii să atingă frumoase realizări artistice. Maestrul Dumitrașcu a jucat un rol crucial în formarea acestui grup de talente, iar felicitările noastre merg către el pentru călăuzirea lor spre succes și pentru contribuția sa esențială la adjudecarea MARELUI PREMIU AL FESTIVALULUI, Grand Prix pentru Cel Mai Bun Cor de Copii din Europa!

Aceste realizări deosebite demonstrează talentul, efortul și dedicarea excepțională a Corului Unison și a tuturor celor implicați în acest proiect minunat. Felicitări din suflet și mulțumiri pentru aducerea de glorie orașului Brașov și României prin muzică de cea mai înaltă calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare