Country Cheese & Wine – Descoperă refugiul gastronomic de lângă Complexul Weekend din Târgu-Mureș

GOURMET. În fiecare zi, cu gânduri nesfârșite, îndrăznim să visăm la mesele de prânz și la momentele ce le înconjoară.

În armonie cu vremea de afară, parcă și ea se reînnoiește din clipă în clipă, am ales să pășim într-un loc în care toți membrii familiei să se simtă într-adevăr încântați, un loc ce oferă promisiunea de plimbări, priveliști și bucate bune.

Azi am pășit pe acele poteci gastronomice, într-o călătorie culinară de prânz, într-unul din acele refugii ale bunătății aflat în poala complexului Weekend din Târgu-Mureș.

Country Cheese & Wine, un cuib al simplității rafinate, înconjurat de o mreajă de vegetație, apă în mișcare, liniște care pătrunde în suflet și o pace desăvârșită.

Aici, întâlnirile cu familia sau prietenii sunt asemenea bijuteriilor rare, într-un colț de lume în care timpul pare să stagneze. Nu lipsește nimic pentru întâlnirile de afaceri sau evenimentele corporate, unde cei mai însetați de bunătăți vor descoperi cu siguranță arome speciale, rafinate, de o calitate înaltă, gătite cu măiestrie de către maestrul bucătar Nagy Árpád, un artist al gustului cu experiență ce se hrănește din cele mai prețioase bucătării ale Europei.

Am savurat un prânz înfloritor, plin de diversitate, o simfonie de arome ce și-au găsit rezonanța în sufletele noastre, și cu inima plină de bucurie, îndrăznim să vă recomandăm cu căldură acest loc pentru orice pasionat de delicii.

Și cum sâmbăta ce se deschide înaintea noastră ne așteaptă cu brațele întinse, vă chemăm cu entuziasm la evenimentul Jazz-ului și Fusion-ului Gourmet. O noapte fermecătoare în care acordurile fine ale jazz-ului se îmbină într-o coregrafie muzicală inedită cu o călătorie culinară excepțională, începând cu orele 19:00. (https://www.facebook.com/events/1001839607523825/?ref=newsfeed)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare