COVID 19 – Consiliul Județean Mureș a alocat 100.000 de lei unui fond de urgență, banii fiind destinați funcționării spațiilor destinate carantinării

0
526

CORONAVIRUS. Consiliul Județean Mureș, reunit în ședință extraordinară, a decis astăzi, 10 martie 2020, constituirea unui fond pentru situații de urgență în valoare de 100.000 lei.

 

Banii vor fi utilizată, în caz de nevoie și doar la solicitarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Mureș, pentru funcționarea spațiilor destinate carantinării persoanelor suspectate a fi infectate cu coronavirus (COVID 19) și pentru asigurarea alimentelor și altor produse necesare.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ