CRIMĂ ÎN MUREȘ – În cazul bătrânei ucise și îngropate pe malul unui pârâu au fost reținuți doi suspecți

0
1667

OMOR CALIFICAT. Doi tineri cu vârste de 16 ani şi 20 de ani, ambii din comuna mureșeană Chiheru de Jos, sunt cercetați pentru omor calificat în cazul bătrânei de 79 de ani ucise și îngropate pe malul unui pârâu din apropierea casei. Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a precizat că în 13 mai, polițiștii din Petelea au fost sesizați în privința dispariției unei femei din comuna Chiheru de Jos, care nu a mai fost văzută la locuință din 10 mai.

 

Poliţiștii au găsit urme de efracție pe uşa casei, lucruri răvăşite în locuință şi sânge pe pardoseală. Cercetările au fost continuate de o echipă operativă compusă din procuror criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Municipiului Reghin și Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea. Cadavrul femeii în vârstă de 79 de ani a fost găsit îngropat pe malul unui pârâu, la aproximativ 300 de metri de locuinţa acesteia.

 

În aceeaşi zi, au fost identificaţi cei doi tineri localnici, cercetați acum de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ