CS Juvenes Târgu Mureș – Concursuri de șah rapid

SPORT. Într-un efort de a promova jocul de șah și de a aduce împreună pasionații acestui sport minunat, CS Juvenes Târgu Mureș se pregătește să găzduiască două competiții de șah rapid în zilele de 9 și 10 septembrie. Aceste evenimente sunt deschise atât jucătorilor cu experiență, cât și celor care doresc să-și încerce mâna într-un mediu competitiv și prietenos.

Competiții pentru Toți Participanții

CS Juvenes Târgu Mureș își deschide porțile pentru toți cei care iubesc șahul, indiferent de nivelul de abilitate. Cele două turnee rapide propuse sunt adresate atât jucătorilor legitimați, cât și celor nelegitimați, oferind oportunitatea unei competiții pline de provocări și distracție pentru toată lumea.

Detalii ale Competiției

Cele două turnee de șah rapid vor avea loc pe parcursul a două zile, 9 și 10 septembrie. Cu un format deschis și un sistem de joc elvețian, jucătorii vor avea ocazia să se confrunte în șapte runde palpitante. Fiecare joc va avea o durată de 15 minute, la care se adaugă un increment de 10 secunde pentru fiecare mutare efectuată. Această formulă asigură atât rapiditatea jocului, cât și ocazia de a gândi cu atenție fiecare mutare.

Programul și Taxele de Participare

În ziua de 9 septembrie, participanții se vor aduna pentru ședința tehnică la ora 9:45, iar prima rundă va începe la ora 10:00. Între rundele de joc, va exista o pauză de 10-15 minute pentru a permite jucătorilor să-și odihnească mintea și să socializeze.

Taxele de participare sunt prietenoase, cu o taxa generală de 60 de lei pentru adulți. Pentru juniori (U20) și veterani (65+), taxa de participare este de 40 de lei. Este important de menționat că termenul limită pentru plata taxei de participare este sâmbătă, 9 septembrie, ora 9:40.

Un Mediu Competitiv și Prietenos

CS Juvenes Târgu Mureș nu doar că încurajează spiritul competitiv, dar și promovează relațiile și prieteniile dintre jucători. Prin organizarea acestor competiții, clubul oferă pasionaților de șah oportunitatea de a se întâlni, de a învăța unii de la alții și de a se bucura de un weekend plin de provocări și rafinament strategic.

Astfel, concursurile de șah rapid organizate de CS Juvenes Târgu Mureș se anunță a fi nu doar evenimente competitiv-sportive, ci și ocazii de a aduce împreună comunitatea pasionaților de șah într-un mediu prietenos și stimulativ.

Informații și înscrieri

Recomandăm ca înscrierile/plățile să fie făcute din timp și pentru
aceasta să se folosească în primul rând varianta ONLINE https://pioncampion.ro/
Termenul limită pentru înscrieri este Sâmbătă, 09.09.2023, ora 09:00
Modalități de înscriere:
Online: www.pioncampion.ro
Email: sah@csjuvenes.ro
Telefonic/SMS/WhatsApp: 0758 065 743

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare