CSM 2 Târgu Mureş obține o nouă victorie în Liga 1 Baschet / A CSM 2 Târgu Mures újabb győzelmet aratott a Liga 1 kosárlabda-bajnokságban

SPORT. Echipa CSM 2 Târgu Mureș continuă să impresioneze în Liga 1 Baschet, obținând o victorie solidă în fața echipei CSM CSU 2 Oradea, într-un meci disputat la Oradea. După o serie de două meciuri în decurs de doar 4 zile, echipa noastră a reușit să câștige și al doilea meci împotriva echipei orădene.

Scorul final al meciului a fost de 101 la 78 în favoarea echipei noastre, demonstrând un control dominant asupra jocului de la început până la final. Marcatorii echipei noastre au fost conduși de Kiss Roland cu 22 de puncte, urmat de Major Koppány cu 19 puncte și Bot Róbert cu 15 puncte.

Meciul a fost unul dintre cele mai bune prestații ale echipei noastre pe teren propriu, permitând antrenorului Faragó Péter să rotească întregul lot de jucători înscris pe foaia oficială de joc. În prima repriză, echipa noastră a reușit să marcheze 56 de puncte, iar la final a atins pragul de 100 de puncte.

Cu un baschet colectiv și eficient, echipa noastră a condus cu 28 de puncte încă din prima repriză și s-a desprins și mai mult în sfertul al doilea, cu un parțial de 10-0, urmat de un altul de 12-1. Chiar și în timp ce adversarii s-au apropiat puțin în ultimele minute ale meciului, victoria noastră nu a fost niciodată în pericol.

De remarcat și primele puncte în Liga 1 ale lui Székely Zsolt, un baschetbalist de doar 15 ani, care și-a făcut apariția în al doilea eșalon pentru a doua oară. Această victorie consolidează poziția echipei noastre în clasament și confirmă determinarea și talentul jucătorilor noștri în cadrul competiției de baschet din România.


SPORT. A CSM 2 Targu Mures csapata továbbra is lenyűgöző teljesítményt nyújt a kosárlabda Liga 1-ben, és szolid győzelmet aratott a CSM CSU 2 Oradea ellen, a Nagyváradon lejátszott mérkőzésen. A mindössze 4 nap alatt lejátszott két mérkőzésből álló sorozat után a második mérkőzést is sikerült megnyernie csapatunknak a nagyváradiak ellen.

A mérkőzés végeredménye 101:78 volt csapatunk javára, ami a mérkőzés elejétől a végéig tartó domináns játékvezetésről tanúskodik. Csapatunk pontszerzőit Kiss Roland vezette 22 ponttal, őt követte Major Koppány 19 ponttal és Bot Róbert 15 ponttal.

A mérkőzés csapatunk egyik legjobb hazai pályán mutatott teljesítménye volt, így Faragó Péter edző a teljes játékoskeretet forgathatta a hivatalos meccslapon. Az első félidőben 56 pontot sikerült elérnie csapatunknak, és a végére elérte a 100 pontos határt.

Kollektív és hatékony kosárlabdával csapatunk az első félidő óta 28 ponttal vezetett, és a második negyedben egy 10-0-s futással, amit egy újabb 12-1 követett, még nagyobb előnyre tett szert. Még akkor is, amikor ellenfelünk a mérkőzés utolsó perceiben kicsit közelebb került, a győzelmünk soha nem forgott veszélyben.

Székely Zsolt, a másodosztályban másodszorra bemutatkozó 15 éves kosaras is megszerezte első pontjait a Liga 1-ben. Ez a győzelem megszilárdítja csapatunk helyét a tabellán, és megerősíti játékosaink elszántságát és tehetségét a romániai kosárlabda bajnokságban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare