CSM TÂRGU-MUREȘ intră cu speranță în faza a doua

BASCHET. Nici un meci în februarie pe teren propriu, dar 4 în martie acasă.

După o serie de înfrângeri, echipa de baschet masculin a CSM Târgu Mureș începe noua fază a ligii naționale cu speranță. Mureșenii vor avea primul meci în weekend și sunt hotărâți să câștige.

Chiar dacă prima fază a campionatului s-a terminat în week-endul trecut, ceea de a doua parte continuă încă din primele zile ale lunii februarie.
Astfel echipa noastră pleacă joi la Focşani, unde vineri, 3 februarie va juca în compania echipei locale de la ora 17:00. (în direct pe FRBTv)

Antrenorul George Trif, căpitanul Sánta Szabolcs, respectiv Jonathan Person au vorbit astăzi la conferința de presă despre prima parte a campionatului, precum şi despre așteptările față de meciurile din faza a II-a.

”Am avut o primă parte cu suișuri și coborâșuri, cu accidentări, cu oboseală, cu meciuri pierdute pe muchie de cuțit, dar spre finalul anului ne-am revenit, am avut câteva meciuri foarte bune, victorii în linie. Momentan echipa stă foarte bine atât fizic, cât și psihic. Suntem pregătiți pentru faza a doua! Eu sunt încrezător, optimist, jucătorii sunt apți, în afară de Alin Borșa, care mai are câteva săptămâni de recuperare. Sper să urmeze o perioadă bună, cu victorii și sper să ne consolidăm locul în clasament!”, a menționat George Trif.

„S-a terminat prima fază, cu încă două victorii am fi fost în grupa 1-10. Doare un pic, fiindcă au fost patru meciuri de unde puteam lua două victorii. Am avut accidentări, îmbolnăviri, l-am pierdut de sub panou pe Alin (Borşa). Spre finalul anului ne-am revenit şi suntem pe drumul cel bun. Trebuie să luăm rând-pe-rând meciurile din partea a doua a campionatului şi să adunăm cât mai multe victorii. La Focşani mergem cu gândul la victorie!”, precizează Sánta Szabolcs.

„Am pierdut câteva meciuri cruciale care ne au împiedicat să ne calificăm în primii 5 din grupă. La începutul sezonului nu am ştiut la ce să ne aşteptăm din partea echipei, dar speram să ne clasăm între primele cinci, la care am fi avut şansă, dacă am fi avut un pic de noroc. Dar acum trebuie să uităm de această decepţie, trebuie să intrăm motivaţi în partea a doua. Acum avem un ritm bun – meciul de la Cluj a fost irelevant. Am vorbit în echipă despre rolul fiecăruia în echipă, ne-am găsit locul, acum trebuie să ne luptăm cu încredere, atât pentru noi, pentru echipă, cât şi pentru oraşul Târgu Mureş, aşa cum aţi văzut, publicul este nemaipomenit. După cum aţi văzut suporterii ne ajută foarte mult, şi mulţumim pentru asta. Acum începem partea a doua la Focşani, avem o presiune pe noi, ne-am pus presiune pe noi să ne motiveze în plus, după aceea urmează Laguna Bucureşti, luăm fiecare meci la rând.”, a precizat Jonathan Person.

Astfel miniclasamentul fazei a II-a şi programul echipei noastre în faza a II-a al campionatului le puteți vedea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare