CSM Târgu Mureș învinge BC CSU Sibiu cu o performanță excepțională

SPORT. Echipa CSM Târgu Mureș a arătat o altă față în acest joc cu BC CSU Sibiu, sâmbătă 4 noiembrie, diferită de meciul pierdut anterior pe teren propriu împotriva echipei din Râmnicu Vâlcea.

În confruntarea cu BC CSU Sibiu, toți jucătorii lor au ieșit de la vestiare motivați, plini de energie și hotărâți să-și arate valoarea.

În cadrul etapei a 7-a din Liga Națională de Baschet Masculin, echipa CSM Târgu Mureș a învins BC CSU Sibiu cu scorul de 80-66 (21-18, 19-18, 13-11, 27-19). Marcatorii echipei lor au fost Lowrance cu 14 puncte (inclusiv 2 aruncări de trei puncte), Gajovic cu 14 puncte (inclusiv 1 aruncare de trei puncte), Jeremic cu 13 puncte (inclusiv 2 aruncări de trei puncte), Person cu 12 puncte (inclusiv 1 aruncare de trei puncte), Sánta cu 10 puncte, Martinic cu 9 puncte (inclusiv 1 aruncare de trei puncte), Paliciuc cu 3 puncte (inclusiv 1 aruncare de trei puncte) și Bölöni cu 3 puncte (aruncare de trei puncte), iar Borşa a adăugat 2 puncte.

Antrenorii George Trif și Vlad Pora au pregătit intens meciul împotriva echipei foarte puternice din Sibiu, cu mențiunea că Rareş Uţă, unul dintre jucătorii de bază ai Sibiului, a fost format la Târgu Mureș, sub îndrumarea antrenorului principal al echipei lor.

De la începutul jocului, oaspeții au marcat primul coș, dar echipa lor a preluat controlul partidei rapid și, la jumătatea primului sfert, conducea deja cu 10 puncte. Cu toate acestea, oaspeții au reușit să recupereze, dar primul coș al lui Sánta a asigurat o diferență de 3 puncte în favoarea lor la finalul primului sfert.

Începutul sfertului al doilea a adus 5 puncte, datorate lui Borşa și unei aruncări de trei puncte reușite de Jeremic, extinzând avantajul echipei lor la 9 puncte. Sibienii s-au apropiat din nou în a doua jumătate a sfertului, dar cele trei aruncări libere transformate de Martinic au menținut un avantaj de 4 puncte pentru ei la pauza mare.

Sfertul al treilea a început cu o triplă semnată de Paliciuc, iar apoi Sibiu a reușit să se apropie la doar un punct. Cu toate acestea, Gajovic, Lowrance și Jeremic au contribuit la menținerea avantajului lor. Martinic a reușit, de asemenea, o aruncare de la distanță, iar la scorul de 53-47 în favoarea lor, antrenorul oaspeților a cerut un time-out.

În ultimele două minute ale sfertului al treilea nu s-a mai marcat niciun punct, astfel că au intrat în ultimul sfert cu o diferență de 6 puncte în favoarea lor.

Ultimul sfert a început cu o altă aruncare de trei puncte reușită de Paliciuc, iar Sibiu a venit la doar 4 puncte în urmă. A urmat apoi momentul magic al lui Jakob Lowrance, care a înscris două aruncări de trei puncte la distanță și a adus un avantaj de 15 puncte pentru ei. Antrenorul oaspeților a fost nevoit să ceară un nou time-out la scorul de 53-47 în favoarea lor.

Echipa CSM Târgu Mureș a funcționat ca o adevărată echipă, apărarea a fost solidă, iar în atac, Bölöni, Lowrance și Gajovic au contribuit la un avans care le-a adus o victorie mare. Suporterii lor au fost bucuroși și au reușit să depășească galeria sibiană. Bravo tuturor!

HAI CSM TGM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare