Cum să scrii și să publici primul tău review?

UMFST. Cu ocazia Conferinței Studenților Farmaciști „PharmacoFor”, prof. univ. dr. habil. Corneliu Tanase va susține un workshop cu tema: „Cum să scrii și să publici primul tău review?”, care se adresează studenților interesați de cercetare științifică și celor care se pregătesc să elaboreze și să susțină lucrarea de licență.

Workshop-ul va fi centrat pe dezvoltarea abilității de a scrie și a publica articole de tip review, ce reprezintă un instrument valoros în trusa de lucru a oricărui tânăr cercetător. „Veți descoperi de ce articolele de tip review reprezintă piatra de temelie a cercetării științifice moderne și cum acestea contribuie la progresul științei. Veți primi sfaturi despre cum să vă exprimați ideile clar și concis, transformând informația științifică complexă într-un limbaj accesibil și captivant”, a transmis prof. univ. dr. habil. Corneliu Tanase.

Ediția cu numărul patru a Conferinței Anuale a Studenților Farmaciști din Târgu Mureș va avea loc în perioada 7-10 decembrie 2023. Programul va cuprinde prezentări științifice, simpozioane și workshop-uri în domeniul leadership-ului, comunicării sau managementului, astfel încât viitorul farmacist să deprindă aceste noi abilități. Partea academică va fi completată de activități sociale și recreative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare