CUMPĂRARE DIRECTĂ – În Târgu Mureș, 100.000 de euro pentru „reparații ale terenurilor de sport și locurilor de agrement”: bonus, cine ia banii

CONTRACT. Sereleul local Viva Com, specializat pe fabricarea articolelor de feronerie și controlat de Grigore Duma (care este și director general al Sumel Electromureș, sereleu fost SA și deținut de Ioan Pompei Horja) și administrat de Rodica Bîndilă, va executa “reparații ale terenurilor de sport și locurilor de agrement” din Târgu Mureș. Lucrarea a fost contractată prin procedura “Cumpărare directă”.

 

Firește, nu va presta gratis, că nu-i ONG, ci pe bani. Pe câți bani? Conform contractului nr. 13 semnat în 6 februarie 2019 cu municipiul Târgu Mureș, reprezentat de primarul Dorin Florea, sereleul lui Duma va încasa pentru corvoadă vreo 100.000 de euro (exact: 441.100 de lei + TVA, cu… 76 de lei mai puțin decât estimase administrația publică locală).

 

Oficial, contractul se întinde pe perioada unui an, iar plățile vor fi făcute din bugetul orașului “în 30 de zile de la emiterea facturilor, în limita fondurilor bugetare alocate”.

 

Viva Com nu este un new-entry în panoplia firmelor care prestează pentru administrația condusă de Dorin Florea – în vara anului 2012, a decontat peste 300.000 de lei + TVA pentru mobilierul montat la Căsuța din Pădure de pe Platoul Cornești.

 

Liviu DAMIAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare