Curtea de Apel Târgu Mureș se bucură de eficiență și performanță în anul 2023

JUSTIȚIE. Judecătorul Ioana Delia Lucaci, actualul președinte al Curții de Apel Târgu Mureș, a anunțat recent că instituția se bucură de un grad de eficiență remarcabil în primul trimestru al anului 2023. Această performanță a fost atestată printr-o comparație cu bilanțul din anul 2022 și a fost remarcată și apreciată de către publicația Zi de Zi.

Indicatorii de eficiență ai activității Curții de Apel Târgu Mureș au atins nivelul de “Foarte bine” în prima jumătate a anului 2023, conform evaluărilor realizate de aplicațiile informative “ECRIS” și “Statis ECRIS”. Acești indicatori, în total cinci la număr, sunt folosiți pentru a măsura performanța instituției în soluționarea dosarelor și gestionarea volumului de muncă.

Judecătorul Ioana Delia Lucaci a subliniat că, în ciuda unor provocări legate de insuficiența personalului, Curtea de Apel Târgu Mureș a reușit să mențină un nivel înalt de eficiență și calitate în activitatea sa. Acest lucru s-a manifestat atât în prima jumătate a anului, cât și în semestrul al doilea, menținând calificativul “Foarte bine”, care a fost constant în ultimii ani.

Anul 2022 a adus cu sine realizări notabile pentru instanțele de pe raza Curții de Apel Târgu Mureș, cu un scăzut al stocului de dosare nesoluționate și o durată medie de soluționare a cauzelor de doar 3,3 luni, cifre care atestă un progres semnificativ în eficiența judiciară.

Conducerea actuală a Curții de Apel Târgu Mureș a asigurat că indicatorii de performanță se mențin și în anul 2023, reflectând o abordare continuă a eficienței și a calității în cadrul instanței. Aceste date statistice reprezintă o oglindă a efortului colectiv și a dedicării instituției în furnizarea de servicii judiciare eficiente și de calitate pentru comunitatea locală și au ca rezultat o direcție pozitivă pentru viitorul Curții de Apel Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare