David Popovici a primit premiul pentru sportivul anului 2022

SPORT. Federația Română de Natație și Pentatlon Modern are plăcerea să anunțe că David Popovici a fost distins cu premiul pentru sportivul anului 2022 la CAMPIONATUL MONDIAL DE NATAȚIE – FUKUOKA 2023, primit din partea World Aquatics.

Într-o ceremonie specială desfășurată în Japonia, David Popovici a fost onorat cu acest prestigios premiu ca recunoaștere a performanțelor sale remarcabile din anul precedent.

În 2022, tânărul sportiv român a reușit să cucerească medaliile de aur la Campionatul Mondial de la Budapesta și la Campionatul European de la Roma, în probele de 100 m și 200 m liber. De asemenea, în cadrul competiției din Italia, David a doborât recordul mondial în proba de 100 m liber, realizând o performanță impresionantă cu timpul de 46.86 secunde la Foro Italico.

Felicitări David Popovici pentru această realizare de excepție și pentru eforturile susținute pe care le-a depus pentru a ajunge la acest nivel de excelență. De asemenea, felicitări și antrenorului său, Adrian Rădulescu, pentru ghidarea și susținerea de-a lungul acestor performanțe remarcabile.

Suntem mândri de reprezentarea excelentă a României în lumea natației și ne bucurăm că David Popovici este recunoscut și apreciat la nivel mondial pentru talentul și determinarea sa. Sperăm că acest premiu să fie o sursă de inspirație pentru toți tinerii sportivi români și să îi motiveze să își urmeze visurile și să continue să aducă mândrie țării noastre în competițiile internaționale.

Felicitări din nou lui David Popovici și antrenorului său, Adrian Rădulescu! Îi urăm mult succes în continuare și suntem cu toții nerăbdători să vedem ce realizări minunate ne vor aduce în viitorul apropiat. Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare