De ce sunt chemați consilierii locali la o ședință de îndată

Primarul Zoltan Soos a convocat Consiliul Local Târgu Mureș pentru o ședință de îndată la orele 14.00, unde vor fi puse în dezbatere șase propuneri de HCL. Întâlnirea va fi online, iar la final vom afla dacă toți consilierii achiesează la dorința edilului de a începe o serie de investiții în domeniul școlar.
 

UPDATE:

În urma ședinței de îndată la care au fost convocați Consilierii locali târgumureșeni, s-au decis următoarele:
 
-Cele 5 proiecte PNRR, initiate de primarul Soós Zoltán au primit votul consilierilor locali, iar hotărârile vor putea fi transmise ministerului de resort care a solicitat modificările aprobate în cadrul ședinței.
 
-Acestea prevăd completări de documente, respectiv modificări ale proiectelor privind renovarea energetică a clădirilor de blocuri LOT I, II, VI, respectiv a proiectului „Eficientizare Energetică Școala Gimnazială Romulus Guga din Municipiul Târgu Mureș” și „Eficientizarea Energetică a Liceului Teoretic Gheorghe Marinescu din Municipiul Târgu Mureș”.
 
-Totodată, a fost supus votului un proiect care prevede desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local Târgu Mureș în cadrul unei comisii de evaluare a probei – interviu a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din judeţul Mureş în sesiunea iunie-octombrie 2022.
 
 

PROIECT DE ORDINE DE ZI:
1. Proiect de hotărâre privind completarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local nr.
105/11.04.2022 privind aprobarea depunerii cererii de finanțare cu titlul ” Renovarea energetică
moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale din Municipiul Târgu Mureș LOT I”, în cadrul
apelurilor de proiecte cu titlul PNRR/2022/C5/1/A.3.1/l, Renovarea energetică moderată a clădirilor
rezidențiale multifamiliale și valoarea maximă eligibilă a proiectului.
2. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 2 și completarea Anexei la Hotărârea
Consiliului Local nr. 106/11.04.2022 privind aprobarea depunerii cererii de finanțare cu titlul ” Renovarea energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale din Municipiul Târgu Mureș LOT II”, in cadrul apelurilor de proiecte cu titlul PNRR/2022/C5/1/A.3.1/l, Renovarea energetică moderată a clădirilor
rezidențiale multifamiliale și valoarea maximă eligibilă a proiectului.
3. Proiect de hotărâre privind completarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local nr.
110/11.04.2022 privind aprobarea depunerii cererii de finanțare cu titlul ” Renovarea energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale din Municipiul Târgu Mureș LOT VI”, in cadrul apelurilor de proiecte cu titlul PNRR/2022/C5/1/A.3.1/l, Renovarea energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale și valoarea maximă eligibilă a proiectului.
4. Proiect de hotărâre privind completarea Anexei la HCL nr. 178/30.05.2022 privind
aprobarea proiectului „Eficientizare Energetică Școala Gimnazială Romulus Guga din Municipiul Târgu Mureș” în cadrul apelurilor de proiecte cu titlul PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1/ 2/B.2.2/1/ 2/B.2.2/1- Renovarea energetica moderata sau aprofundata a clădirilor publice și valoarea maximă eligibilă a proiectului.
5. Proiect de hotărâre privind completarea Anexei la HCL nr. 179/30.05.2022 privind
aprobarea proiectului „Eficientizarea Energetică a Liceului Teoretic Gheorghe Marinescu din Municipiul Târgu Mureș” în cadrul apelurilor de proiecte cu titlul PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1/ 2/B.2.2/1/ 2/B.2.2/1- Renovarea energetica moderata sau aprofundata a clădirilor publice și valoarea maximă eligibilă a proiectului.
6. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant şi a unui membru supleant din
partea Consiliului Local în Comisia de evaluare a probei interviu a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din judeţul Mureş în sesiunea iunie-octombrie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare