De la băncile facultății la boabele de cafea: absolvenții UMFST G.E. Palade împărtășesc tainele antreprenoriatului aromat

UMFST. Doi absolvenți ai Facultății de Economie și Drept, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, care s-au aventurat în lumea antreprenoriatului cu aromă de cafea, au fost gazde pentru studenții din anul doi, programul de studii Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, ocazie cu care le-au împărtășit provocările și satisfacțiile profesionale.
István Zsigmond și Dorin Ogleja au deslușit din tainele procesului din care se obține o cafea bună, de la alegerea unei ferme din America Latină sau chiar Africa, la transportul boabelor peste mări și țări, prăjirea acestora după cele mai înalte standarde și până la ambalarea și servirea cafelei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare