De la conferința anuală a Societății de Geografie la dezvoltarea multiculturalismului local – Târgu Mureș ca destinație internațională pentru conferințe

CONFERINȚE. Recent, primarul Soós Zoltán a primit delegația Societății de Geografie din România, care organizează Conferința Anuală la Târgu Mureș în acest an, cu participanți de prestigiu din țară și din străinătate. În contextul acestei întâlniri, edilul a subliniat multiculturalismul orașului și al regiunii, considerându-l o valoare extraordinară ce trebuie păstrată și dezvoltată.

Primarul Târgu Mureșului, Soós Zoltán, afirmă că orașul este tot mai prezent pe harta evenimentelor științifice de anvergură din România și că această poziție trebuie consolidată pentru a putea găzdui și evenimente internaționale. Declară că interesul crescând al organizatorilor pentru acest tip de evenimente arată că municipiul este recunoscut și apreciat pentru ospitalitatea sa, având în același timp valori și atracții pe care participanții din alte regiuni sunt încântați să le descopere.

Primarul Soós Zoltán a evidențiat dorința comunității de a asigura un viitor mai bun pentru copiii lor în Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare