De luni 27 mai încep înscrierile la gradinițe

EDUCAȚIE. Începând de luni, demarează procesul de înscrieri la grădinițe pentru anul școlar 2024/2025, marcând încheierea perioadei de reînscriere pentru copiii deja înmatriculați în această formă de învățământ.
În conformitate cu calendarul stabilit de Ministerul Educației, procesul de reînscriere se încheie astăzi la ora 14:00, conform declarațiilor prof. Camelia Irimie-Matei, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Etapa de reînscriere, desfășurată în intervalul 20-24 mai 2024, presupune reconfirmarea copiilor care au frecventat grădinița sau creșa în anul școlar curent și pentru care se solicită menținerea în aceeași unitate de învățământ și în noul an școlar.
De asemenea, astăzi, toate unitățile de învățământ vor afișa locurile disponibile pentru etapa de înscrieri care va începe în 27 mai și se va încheia în 14 iunie.

În județul Covasna, procesul de înscriere și reînscriere urmează aceeași procedură, asigurându-se suficiente locuri pentru toți preșcolarii, conform reprezentanților Inspectoratului Școlar. În plus, în fiecare oraș din județ sunt disponibile grupe de învățământ alternativ, cum ar fi cele de tip Step by step și Waldorf, așa cum a subliniat prof. Luminița Bobeș, inspectorul școlar adjunct al ISJ Covasna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare