DEBUT – În martie 2019, la Spitalul Clinic Județean încep primele cursuri internaționale la Centrul european de training în chirurgie artroscopică

0
335

ORTOPEDIE. În martie 2018, Societatea Europeană de Sport, Traumatologie, Genunchi şi Artroscopie (ESSKA) a omologat Centrul european de teaching (training) în chirurgie artroscopică de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Tîrgu Mureș, în ultima decadă a lunii martie 2019 fiind programate primele două cursuri internaționale.

 

Șeful Clinicii de Ortopedie și Traumatologie din cadrul spitalului mureșean, prof. univ. dr. Tiberiu Bățagă (în foto), preciza că, pentru susţinerea acestor cursuri, “în cel mult doi ani, în campusul UMFST Tîrgu Mureş se va înfiinţa, cu finanțare europeană, şi un centru interdisciplinar de simulare şi cercetare pentru diferite specialităţi chirurgicale”.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ