DECIZIE – A fost simplificat procesul de realizare a documentaţiei tehnice la Autostrada Târgu Mureș – Iași, care va fi împărțită în trei tronsoane

0
296

OFICIAL. În ședința de Guvern din seara trecută, Executivul a adoptat proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru Autostrada Târgu Mureș – Iași (numită și Autostrada Unirii), care aduce modificări legii referitoare la această investiție. Astfel, prin Ordonanţa de Urgenţă se facilitează realizarea documentaţiei tehnice al autostrăzii, care va fi împărţită în trei tronsoane: respectiv Târgu Mureş – Târgu Neamţ, Târgu Neamţ – Iaşi – Ungheni şi Podul de la Ungheni.

 

Practic, după emiterea Ordonanței de Urgență, se pot realiza documentaţia tehnică economică și studiile de fezabilitate care stau la baza licitațiilor pentru execuția efectivă a investiției.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ