DECIZIE – Ceața din Tîrgu Mureș duce la prima reprogramare din cauze meteo a unui meci de Liga I din acest sezon

0
78

REPROGRAMARE. Meciul de Liga I care trebuia să se dispute de la ora 17.30 pe stadionul Trans-Sil din Tîrgu Mureș, între Hermannstadt și FC Botoşani, nu s-a putut disputa din cauza ceții dense. Încâ de la ora 17.20 oficialii apreciau că e posibil ca meciul să nu se desfășoare. Conform regulamentului FRF, brigada de arbitrii, condusă de Andrei Chivulete a amânat începerea jocului cu 30 de minute.

 

Pentru că nici la verificarea de la ora 18 condițiile de joc nu erau conforme – efectiv nu se vedea la câțiva metri -, arbitrul central Chivulete a amânat startul partidei cu încă o jumătate de ora, însă nici la ora 18.30 nu a fost fluierat startul partidei. Conform regulamentului, trebuie să existe vizibilitate la peste 30 de metri, ceea ce nu e cazul în acest moment. Cel mai probabil, meciul se va juca luni, 12 noiembrie, de la ora 14.

 

Acesta este primul meci din actuala ediție a Ligii I în care un meci este reprogramat din cauza condițiilor meteo.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ