DECIZIE – Programul cu publicul al Primăriei Reghin revine la normal, după ce a fost redus 14 zile din cauza infectării a trei angajați cu COVID-19

0
368

PRIMĂRIA REGHIN. Începând de miercuri, 5 august 2020, programul cu publicul al Primăriei Reghin revine la programarea clasică (respectiv, de la 8.30 la 16.30). Programul a fost sistat în 21 iulie 2020, când instituția administrativă a celui de-al doilea municipiu al județului Mureș a fost închisă pentru dezinfecție, în urma confirmării viceprimarului Mark Endre și a unui polițist local ca fiind infectați cu noul coronavirus. Ulterior, încă o angajată a Primăriei a fost confirmată pozitiv la testarea COVID-19.

 

În urma evenimentelor, mai mulți angajați ai Primăriei (inclusiv primarul Maria Precup) care au avut contact direct cu cei trei au fost plasați în autoizolare la domicilii, iar programul cu publicul a fost, inițial, doar telefonic și online, toate solicitările și răspunsurile în scris făcându-se prin registratură/CIC.

 

Pe lângă redeschiderea programului cu publicul și celelalte compartimente vor funcționa normal, respectiv Serviciul Urbanism (de la ora 9 la 12.30 în zilele de luni, marți și joi și de la ora 13 la 18 miercuri) și Evidența Populației (de la 8.30 la 16.30, de luni până vineri).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ