DECIZIE – Programul cu publicul al Primăriei Reghin revine la normal, după ce a fost redus 14 zile din cauza infectării a trei angajați cu COVID-19

0
335

PRIMĂRIA REGHIN. Începând de miercuri, 5 august 2020, programul cu publicul al Primăriei Reghin revine la programarea clasică (respectiv, de la 8.30 la 16.30). Programul a fost sistat în 21 iulie 2020, când instituția administrativă a celui de-al doilea municipiu al județului Mureș a fost închisă pentru dezinfecție, în urma confirmării viceprimarului Mark Endre și a unui polițist local ca fiind infectați cu noul coronavirus. Ulterior, încă o angajată a Primăriei a fost confirmată pozitiv la testarea COVID-19.

 

În urma evenimentelor, mai mulți angajați ai Primăriei (inclusiv primarul Maria Precup) care au avut contact direct cu cei trei au fost plasați în autoizolare la domicilii, iar programul cu publicul a fost, inițial, doar telefonic și online, toate solicitările și răspunsurile în scris făcându-se prin registratură/CIC.

 

Pe lângă redeschiderea programului cu publicul și celelalte compartimente vor funcționa normal, respectiv Serviciul Urbanism (de la ora 9 la 12.30 în zilele de luni, marți și joi și de la ora 13 la 18 miercuri) și Evidența Populației (de la 8.30 la 16.30, de luni până vineri).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here