DECIZIE – Târgul de Iarnă închide circulația auto în centrul Reghinului până în 7 ianuarie 2019

0
784

TÂRGUL DE IARNĂ. Și în acest an, în Piața Petru Maior din Reghin (de la Școala Gimnazială “Alexandru Ceușianu” și până la imobilul cu nr. 20) va fi amplasat Târgul de Iarnă, în perioada 1 decembrie 2018 – 7 ianuarie 2019, fapt care va duce la închiderea circulației rutiere în zonă.

 

Târgul de Iarnă este, de fapt, un loc de comercializare a produselor (alimentare și nealimentare) specifice sărbătorilor, fapt pentru care administrația publică locală va monta în zonă cele șase căsuțe de lemn (cu dimensiunea de aproximativ 9 metri pătrați) pe care le deține, acestea urmând să fie închiriate prin licitație (prețul de pornire pentru întreaga perioadă este de 280 de lei + o taxă de 300 de lei pentru utilități).

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ