DECIZIE – UDMR Târgu Mureș o înlocuiește în Consiliul Local pe Furó Judita cu Boroș Gyula

0
456
Furó Judita, Boroș Gyula

ÎNLOCUIRE. Arhitecta Furó Judita (UDMR Târgu Mureș) a renunțat, prin demisie, la funcția de consilier local, și va fi înlocuită cu Boroş Gyula, un bun prieten al președintelui UDMR Târgu Mureș, deputatul Vass Levente (44 de ani). Vass a anunțat numirea lui Boroș în CL Târgu Mureș, după ce, susține el, următorul (al 13-lea) pe lista de supleanți a UDMR Târgu Mureș, Tamási Zsolt-József, a refuzat să facă pasul în forul deliberativ al orașului.

 

Conform prezentării lui Vass, bunul său prieten Boroș este un mic întreprinzător (deține firma Bolisze Prestcom SRL, specializată în lucrări de instalații electrice), membru în Consiliului Reprezentanților UDMR Târgu Mureș (prezidat de Vass). În campania electorală pentru alegerile locale din 2016, Boroș (al 14-lea pe lista UDMR pentru alegerile locale din Târgu Mureș) a sponsorizat, în nume personal – ca mai toți potențialii aleși locali -, UDMR cu suma de 1.150 de lei.

 

Președintele UDMR Târgu Mureș a comunicat public că Furó Judita, care era singura femeie din grupul aleșilor târgumureșeni, a renunțat prin demisie la funcția de consilier local din motive de sănătate. UDMR are 10 din cei 23 de aleși locali în forul deliberativ al municipiului reședință de județ, dintre care unul (Makkai Grigore) îndeplinește și funcția de viceprimar.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ