DECIZIE – Uniunea Independentă pentru Sighișoara a desemnat înlocuitorul consilierului local Ioan Ciotloș, decedat în timpul mandatului

0
1892
Ioan Ciotloș, Nagy Karin

CONSILIER NOU ÎN SIGHIȘOARA. Formațiunea politică locală Uniunea Independentă pentru Sighișoara a desemnat-o pe Nagy Karin ca înlocuitoare în Consiliul Local a regretatului veteran Ioan Ciotloș, decedat în timpul mandatului, luna trecută, la vârsta de 71 de ani. Ioan Ciotloș s-a născut pe 18 septembrie 1948 și a fost timp de 17 ani (în perioada 1990-2010, cu o pauză de 3 ani) director general al fabricii de vase emailate VES Sighișoara.

 

Nagy Karin (44 de ani) este absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației de pe lângă Univesitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca și lucrează la Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Sighișoara. Nagy a fost desemnată pentru a ocupa funcția de consilier local pentru că următorii cinci membri ai UPIS de pe lista supleanților (Kovacs Mihaela Rozalia, Kovacs Erno, Tudorel Claudiu Groza, Claudiu Mircea Feldiorean și Adrian Traian Picoș) au renunțat la ocuparea funcției.

 

Nagy va intra în componența Comisiei de buget-finanțe a Consiliului Local Sighișoara, iar oficializarea (validarea numirii) va avea loc joi, 30 aprilie, în ședința ordinară a forului deliberativ al municipiului mureșean.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ