DECIZIE – WizzAir a deschis cursele regulate spre Budapesta de pe Aeroportul Transilvania

0
552

OFICIAL. Începând din 1 mai, WizzAir a reluat zborurile de pe Aeroportul Transilvania cu destinația Budapesta (Ungaria), a anunțat conducerea aeroportului mureșean. În prima jumătate a acestei luni, cursele regulate pe ruta Târgu Mureș – Budapesta se vor face în regim de 3/săptămână (luni, vineri, duminică), operatorul aerian low-cost anunțând că din 15 mai reintroduce și cursa de miercuri, iar din 20 mai cursa regulată se desfășoară în regim de 7 curse pe săptămână (zilnic).

 

Celelalte 3 curse regulate pe care le opera WizzAir de pe aeroportul mureșean (Londra, Memmingen și Dortmund, sistate din 24 și 25 martie) sunt deocamdată prohibite, Marea Britanie și Germania fiind pe lista țărilor în care interdicția zborurilor comerciale este în vigoare până în 14 mai (conform Ordonanței Militare nr. 10).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ