DECIZII – În următoarele weekenduri, piețele agroalimentare din Târgu Mureș se închid la ora 18, iar Piața de Vechituri rămâne închisă

0
855

OFICIAL. Conform deciziei Comitetului Local pentru Situații de Urgență Târgu Mureș, în piețele publice de pe raza municipiului Târgu Mureș, până (cel puțin) în 25 aprilie 2021 piețele agroalimentare vor fi deschise în intervalul orar 7.00-21.00 doar în perioada săptămânală luni-joi. Vineri, sâmbătă și duminică, acestea vor fi deschise doar până la ora 18.00 (face excepție Piața Armatei, care se închide zilnic la ora 18.00).

 

De asemenea, spațiile comerciale din incinta piețelor agroalimentare din Târgu Mureș se vor închide la ora 18.00 în zilele de la sfârșitul săptămânii.Vineri, 30 aprilie 2021, piețele agroalimentare vor funcționa până la ora 20.00, în schimb, Piața de Vechituri rămâne închisă.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ