Delegația UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, purtătorul de cuvânt la Conferința Internațională privind mentoratul în educație

UMFST. O delegație a UMFST G.E. Palade Târgu Mureș s-a aflat, în perioada 9 – 12 noiembrie 2023, la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, unde a avut loc Conferința internațională ”Sharing and Learning for Mentoring in Education”, inițiată de Ministerul Educației din România, în cadrul parteneriatului strategic pentru dezvoltarea carierei de profesor „Profesionalizarea carierei didactice – PROF” (2021-2023), un proiect amplu și de impact, în care Universitatea noastră este partener strategic.
Evenimentul științific a inclus 10 workshopuri și a reunit 60 de speakeri și peste 140 de participanți din țară și din străinătate. Conferința s-a adresat profesioniștilor implicați în activități de predare și instruire, cercetătorilor, factorilor de decizie din domeniul educației, cadrelor didactice din învățământul superior, cadrelor didactice din învățământul pedagogic liceal și a celor din școlile de aplicație pentru practica pedagogică, specialiștilor în educație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare