Demi Moore împlinește 60 de ani – care este secretul tinereții aparent veșnice a vedetei de la Hollywood?

HOLLYWOOD. Nimeni nu pare să fi păcălit procesul de îmbătrânire la fel de bine ca Demi Moore – actrița împlinește azi 60 de ani, dar arată ca și cum ar fi dintr-o cu totul altă generație…

Se pare că a reușit acest lucru cu un amestec de atenție, alimentație sănătoasă, exerciții fizice regulate – poate și câteva presupuse tratamente chirurgicale – și fără alcool.
Pe de o parte, acest lucru pare logic – ea este prezentă pe ecranele noastre de la mijlocul anilor 1980 și are trei copii adulți.
Pe de altă parte, o scanare rapidă a Instagram-ului ei face ca acest lucru să pară improbabil – absurd, chiar.

Nimeni nu pare să fi păcălit procesul de îmbătrânire la fel de bine ca Moore. Cu părul ei lung și negru, pielea fără riduri, tonifiată și subțire, ea nu pare doar cu un deceniu mai tânără decât este, ci ca și cum ar face parte dintr-o generație complet diferită.

Pentru prima dată, vechiul compliment “Credeam că sunteți surori!”, adresat femeilor care sunt cu fiicele lor, este pe deplin potrivit.

Sute de articole au fost dedicate întrebării cum anume a reușit Moore să facă această performanță. Se pare că este vorba de un amestec de mindfulness în stil Los Angeles, de o bună și veche alimentație sănătoasă și de exerciții fizice regulate (și, cine știe, de câteva intervenții chirurgicale?).
Moore însăși spune că a privi partea luminoasă a vieții a avut un impact benefic major asupra aspectului ei (ceva ce, cu siguranță, putem face cu toții).

“Cred că atunci când păstrăm supărarea, furia, durerea, durerea sau amărăciunea, acestea ne îmbătrânesc și le purtăm”, a declarat ea într-un interviu.
“Asta nu înseamnă că ne vom simți mereu fericiți. Dar este important să nu ne agățăm de lucruri”.
În ceea ce privește exercițiile fizice, ea creditează yoga zilnică și o tehnică numită metoda oglinzii. Mirror/oglinda, este un produs de antrenament hi-tech care se prezintă ca o “sală de gimnastică interactivă la domiciliu”.

Și mai este și evitarea băuturilor alcoolice. Moore a avut o relație cu alcoolul ca un roller-coaster, a băut la 20 de ani, a renunțat la el la 30 de ani și apoi a început din nou la 40 de ani înainte de a renunța definitiv la el. Nu că nu i-ar fi lipsit.

Fiind în atenția publicului încă de la vârsta de 20 de ani, Moore este, bineînțeles, familiarizată cu efectele secundare mai dureroase ale faimei. Ea a devenit un fel de icoană și, având în vedere că multe imagini cu ea, în special din secolul XX, au devenit celebre la nivel mondial, există o presiune pentru a arăta într-un anumit fel.
Era deja celebră când s-a căsătorit cu actorul Bruce Willis în 1987; acest lucru și lansarea filmului Ghost în 1990 au propulsat-o în liga mare.

Anii ’90 au început cu ceea ce este probabil cea mai emblematică imagine a lui Moore – apariția ei pe coperta revistei Vanity Fair, goală, în timp ce era foarte însărcinată cu fiica ei Scout, în 1991.

“Înțeleg ce impact a avut asupra lumii. Asupra femeilor, asupra permisiunii noastre de a ne îmbrățișa în stare de graviditate. Dar a fost un moment pe care mi l-am luat pentru a fi cu adevărat în mine însămi și pentru a mă exprima, fără a încerca să fiu altceva decât eu.” – a declarat Demi Moore despre apariția pe coperta revistei Vanity Fair.

O fotografie în special, pe care a împărtășit-o recent, o arată mai frumoasă ca niciodată într-un bikini negru, cu părul lung și strălucitor.

Dacă asta înseamnă 60 de ani, atunci abia așteptăm să ajungem acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare