Peter Ferenc, președintelele UMDR Mureș a demisionat din funcție

DEMISIE. Peter Ferenc, președintele UDMR Târgu Mureș a demisionat din funcţie. Domnul Peter Ferenc deține și funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș și a subliniat importanța anului în curs, caracterizându-l drept unul deosebit de important și plin de evenimente. Cu un accent pe planificare, sistematizare și pregătire pentru o campanie electorală lungă și intensivă, liderul UDMR a evidențiat obiectivul major: câștigarea județului Mureș într-un an marcat de alegeri.

UDMR Mureș este recunoscută ca fiind cea mai mare și mai puternică din întreaga organizație națională, un aspect care a condus la clarificarea intențiilor de a obține o voce puternică în Parlamentul European și o reprezentare semnificativă în autoritățile locale și în Parlamentul României. Cu privire la viitor, președintele a subliniat necesitatea revenirii la guvernare, însă pentru a atinge aceste obiective ambițioase, este crucial să se aibă o organizație puternică și o echipă dedicată.

Cheia succesului, conform declarației, constă în a începe campania în forță și în a avea la conducerea organizației județene o persoană capabilă să coordoneze eficient echipa. În acest context, liderul UDMR Mureș a făcut anunțul surprinzător că renunță la mandatul său de președinte în favoarea organizației, oferindu-i acesteia posibilitatea de a desemna o altă persoană pentru a asigura coordonarea și consolidarea organizației în acest an crucial.

Înțelegând că cele două roluri – președintele UDMR și președintele Consiliului Județean – sunt prea complexe pentru a fi îndeplinite corespunzător de aceeași persoană, președintele UDMR Târgu Mureș a subliniat necesitatea divizării muncii. Conducerea Consiliului Județean trebuie să se axeze pe dezvoltarea județului, în timp ce organizația județeană trebuie să se dedice unei campanii electorale reușite.

Cu apelul la mai mulți oameni dedicați și responsabili, Peter Ferenc evidențiază importanța implicării comunității și necesitatea unei persoane în fruntea organizației care să se concentreze pe consolidarea și coordonarea eficientă a campaniei.

„Cheia succesului este să începem campania în forță. Și în fruntea organizației județene, președintele organizației județene Mureș a UDMR trebuie să fie în perioada următoare un bun coordonator de echipă, în timp ce președintele Consiliului Județean Mureș are obligația și în această perioadă să conducă o instituție și un județ în așa fel încât cetățenii acestuia să beneficieze de toate oportunitățile de dezvoltare. Ambele roluri nu pot fi îndeplinite în mod corespunzător de aceeași persoană, motiv pentru care am decis să renunț la mandatul meu de președinte în favoarea organizației, oferind posibilitatea UDMR-ului să desemneze o altă persoană cu rol de coordonator la începutul acestui an plin de provocări. Dacă vrem să câștigăm, trebuie să împărțim munca. La conducerea Consiliului Județean Mureș trebuie să ne axăm în continuare pe dezvoltarea județului, iar la organizația județeană (a UDMR, n.r.) este necesar să avem ca și principal scop o campanie reușită”, a declarat Peter Ferenc, într-o conferință de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare