Deschidere oficială Plaza M: o nouă etapă în retailul local

RETAIL. Într-o mișcare menită să marcheze o etapă semnificativă pentru orașul Târgu-Mureș și pentru industria de retail din România, Indotek Group, alături de partenerii săi de încredere — Primăria Municipiului Târgu Mureș, CBRE și Half Price, invită presa și publicul larg la o conferință de presă deosebită urmată de o ceremonie de tăiere a panglicii.

Evenimentul va avea loc marți, 30 aprilie 2024, începând cu ora 14:00, la Centrul Comercial Plaza M, situat pe strada Gheorghe Doja nr. 243, Târgu-Mureș.

Temlele principale ale evenimentului includ:

Prezentarea Plaza M: Investiția în valoare de 16 milioane EUR a dus la deschiderea unor noi magazine emblematice și la introducerea unui mix nou de chiriași internaționali. Extinderea și rebranding-ul centrului comercial vor fi subiecte cheie de discuție.
Planurile Indotek Group pentru România: Zsolt Kertai, Șeful Departamentului Retail din cadrul Indotek Group, va prezenta planurile companiei pentru România și portofoliul său paneuropean.
Potențialul municipiului Târgu-Mureș: Primarul Municipiului Târgu Mureș, Zoltán Soós, va discuta despre atracția orașului pentru investiții și retail, evidențiind oportunitățile de dezvoltare economică.
Tendințele în retail și viitorul centrelor comerciale: Carmen Ravon, Șefa Departamentului Retail de la CBRE, va aduce în discuție perspectivele și provocările din industria de retail, oferind date, cifre și noutăți relevante.
Participanții vor avea ocazia să adreseze întrebări și să primească răspunsuri în cadrul unei sesiuni dedicate de Q&A.

Vorbitori Confirmați:
Zoltán Soós, Primarul Municipiului Târgu Mureș
Zsolt Kertai, Șef Departament Retail, Indotek Group
Szymon Parafiniak, Manager District, Half Price
Carmen Ravon, Șef Departament Retail, CBRE

Evenimentul marchează nu doar o realizare notabilă pentru orașul Târgu-Mureș, ci și o perspectivă progresistă asupra dezvoltării retailului și a investițiilor în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare