DESCHIDEREA SEZONULUI ESTIVAL – Sâmbătă, în Târgu Mureș se deschide pentru public ștrandul de la „Weekend”

0
1467

SE DESCHIDE COMPELXUL „WEEEKEND”. Sâmbătă, 3 iulie 2021, se deschide pentru public piscinele de la Complexul de Agrement „Weekend” (denumirea oficială: Complexul de Agrement și Sport „Mureșul”), situat pe strada Plutelor nr. 2. De asemenea, tot atunci se vor putea relua, după o pauză de 10 luni, și antrenamentele sportivilor, în ,,Balonul” de dimensiuni olimpice (50 x 25 m), bazinul fiind reacoperit.

 

Tradițional, sezonul estival era deschis publicului în 1 mai (și dura până la 31 august), accesul publicului fiind permis zilnic, între orele 07.00-20.00, cu excepția zilelor de luni (dedicată activităților de întreținere și curățenie).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ