Descoperă ce aduce iOS 17.4 pentru iPhone: noile caracteristici și îmbunătățiri

ACTUALIZARE. Apple a adus modificările necesare conform noii legislații europene prin lansarea iOS 17.4 pentru iPhone. Această versiune aduce cu sine integrarea magazinelor terțe de aplicații, care oferă alternative la App Store.

Printre primele magazine alternative se numără Mobinvention, programat să fie lansat pe 7 martie, iar Setapp va urma în aprilie. În plus, în cursul acestui an, utilizatorii iPhone-urilor vor avea acces și la Epic Games Store.

iOS 17.4 permite, de asemenea, utilizatorilor să aleagă alte motoare de randare web în afara Webkit-ului dezvoltat de Apple. De asemenea, Apple introduce API-uri pentru ca dezvoltatorii terți să poată accesa conexiunea NFC a telefoanelor pentru plăți wireless.

Pe lângă schimbările aduse în conformitate cu legislația UE, există și câteva noutăți globale. Aplicația Podcasts generează automat transcrieri, ceea ce facilitează căutarea după anumite referințe din podcast-uri. De asemenea, se introduce protocolul de criptare PQ3 pentru iMessage, care protejează împotriva atacurilor viitoare de calcul cuantic, și Siri va putea citi mesajele primite de utilizatori în câteva limbi internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare