Descoperă plaja Samskara din Călărași: O bijuterie aproape de București cu nisip fin ca cel de pe Bora Bora

TURISM. O comoară CU nisip fin, asemănător cu cel de pe celebrul atol Bora Bora, a fost așezată de apele Dunării de-a lungul a zeci de ani pe o plajă din inima țării noastre. Samskara, situată în Călărași și la doar o oră de București, devine un adevărat paradis pentru cei ce caută frumusețea naturală și evadarea din agitația urbană.

Pentru a ajunge la această destinație unică, iubitorii de aventură trebuie să urmeze Autostrada Soarelui până la ieșirea spre Lehliu, aproximativ la kilometrul 50. Din acest punct, călătoria continuă pe Drumul Național 3, timp de aproximativ 30 de minute. Parcarea pentru mașină este asigurată în apropierea parcului central din Călărași, de unde vor lua barca.

Dunărea devine călăuza în călătoria către frumusețea de la Samskara. Cu ajutorul unui catamaran, traversezi râul într-o călătorie de doar 5 minute, iar timpul de așteptare pentru îmbarcare nu depășește 10 minute. Această aventură de aproximativ o oră pornește din Capitală și culminează într-un paradis inedit.

Sosind la Samskara, te vei lăsa fermecat de o destinație desprinsă din vis. Naturalețea pitorească creează un decor desăvârșit pentru cei ce preferă să evadeze din rutina urbană. Variațiile continuu ale culorilor oferă un cadru estetic de o frumusețe magică.

Plaja Samskara se dovedește a fi un refugiu relaxant pentru turiștii români ce își doresc să scape din cotidian fără a cheltui sume exorbitante. Aici, prețurile sunt prietenoase, iar plaja funcționează ca un sat de vacanță, furnizând numeroase facilități pentru călători.

La Samskara, ai posibilitatea de a savura mese la restaurant, de a-ți lăsa copiii să se bucure de locurile de joacă special amenajate, iar dacă plaja te cheamă, vei beneficia de spații pentru schimb și dușuri în cabine construite în acest scop. Pe plajă se găsește un bar cu băuturi răcoritoare, precum și o terasă.

“Avem în jur de 70 de locuri de cazare, pe diferite grade de confort, avem căsuțe cu baie proprie, avem căsuțe de tip camping cu grupuri sanitare și dușuri afară, deci pot sta un weekend sau două trei zile, este ceva de vis”, a subliniat Lucian Croitoru, administratorul plajei, într-o intervenție pentru Observator News.

Pentru cei ce doresc să petreacă noaptea în acest cadru idilic, pot opta pentru închirierea uneia dintre căsuțele mici și viu colorate, aranjate la marginea pădurii. Unii dintre acești adăposturi includ băi private, în timp ce altele nu. Cazări de tip colibă îmbină perfect cu mediul natural înconjurător. În proximitate, o baie comună și dușurile sunt disponibile.

Cazarea pe timp de noapte la una dintre aceste căsuțe colorate variază în preț, situația situându-se între 150 și 200 de lei pe noapte.

Plaja Samskara din Călărași reprezintă cu mândrie un loc de evadare și relaxare, aproape de București, în care natura sălbatică și facilitățile moderne se îmbină pentru a crea o experiență memorabilă pentru toți cei ce o aleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare