Descoperă profesionalismul poliției – ziua porților deschise la Poliția Județeană Mureș

EVENIMENT. Inspectoratul de Poliție Județean Mureș invită întreaga comunitate să celebreze Ziua Poliției Române alături de ei, deschizând porțile Cetății Medievale din Târgu Mureș în data de 25 martie 2024, între orele 11:00 – 13:00, pentru evenimentul “Ziua Porților Deschise”. Este o ocazie deosebită de a marca cei 202 ani de istorie și tradiție a Poliției Române.

Participanții vor avea oportunitatea de a asista la programe speciale oferite de polițiști, inclusiv prezentarea elementelor de tehnică și dotare, cum ar fi motocicletele, autoturismele și autoutilitarele, precum și armamentul utilizat în activitățile de intervenție și siguranță publică.

Printre atracțiile principale se numără exercițiile demonstrative cu câinii polițiști, prezentări de dresaj și intervenție realizate de conducătorii și câinii din dotare, demonstrații de luptă și intervenție de către luptătorii Serviciului Pentru Acțiuni Speciale, precum și prezentarea autolaboratorului criminalistic mobil, echipat cu tehnologie de ultimă generație pentru investigarea la fața locului a infracțiunilor.

De asemenea, vor fi organizate mici exerciții de siguranță rutieră pentru copii și ocazia de a experimenta “ochelarii de droguri”, care simulează efectele consumului de substanțe psihotrope.

Polițiștii vor fi prezenți și disponibili pentru a răspunde la întrebările vizitatorilor, oferind o perspectivă mai amplă asupra muncii lor și a rolului pe care-l joacă în asigurarea siguranței și protecției comunității.

Evenimentul “Ziua Porților Deschise” este un prilej excelent pentru cetățeni de a cunoaște mai bine activitatea și echipamentele Poliției Române, evidențiind dedicarea și profesionalismul acestora în menținerea ordinii și siguranței publice în comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare