Descoperă senzațiile unice ale zborului și saltului cu parașuta la Târgu Mureș

OPORTUNITATE. Aeroclubul Teritorial ”Elie Carafoli” Târgu Mureș este gata să ofere oportunități senzaționale pentru pasionații de zbor și aventură. Cursurile organizate de acesta sunt ideale pentru cei ce își doresc să obțină licențe în domeniul aviației, precum pilot planor, pilot privat sau parașutist.

Conform informațiilor furnizate pe pagina oficială de Facebook a instituției, cursurile sunt accesibile tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani și se desfășoară sub îndrumarea experților din cadrul aeroclubului. De asemenea, este important de menționat că participarea la aceste cursuri este gratuită, cu excepția celor pentru obținerea licenței de pilot privat.

Doritorii sunt încurajați să se înscrie până la data de 23 februarie, iar pentru mai multe informații sau pentru a solicita înscrierea, se pot folosi următoarele numere de telefon: 0744-159.243, 0726-678.327, 0735-788.132. Este o oportunitate de neratat pentru cei pasionați de aviație și aventură aeriană să își îndeplinească visul de a zbura și de a experimenta senzații unice și captivante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare